Növekvő nemzetközi érdeklődés a magyar fejlesztésű csökkentett deutériumtartalmú termékek iránt

0

A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. (HEPA) támogatásával vett részt a világ legjelentősebb gyógyszeripari eseményén, a CPhI Kiállításon, amely október 8-10. között került megrendezésre, Milánóban.

A HYD Kft. csökkentett deutériumtartalmú termékei, köztük a Preventa csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer és étrend-kiegészítő termékek, valamint a Vetera-DDW-25 daganatellenes állatgyógyászati készítmény is bemutatkozott a világ legnagyobb gyógyszeripari kiállításán.

A Milánói Vásárközpontban 2024. október 8. és 10. között zajló rendezvényen – melyre a szervezők 62 000 gyógyszeripari és kereskedelmi szakembert vártak a világ 166 országából – több mint 2900 vállalat mutatta be innovációit.

Az évente megrendezésre kerülő CPhI Kiállítás fórumot teremt egészségipari vezetők és az iparág úttörői számára, sikeres együttműködések kialakítása és a gyógyszerészet jövőjének közös formálása érdekében.

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a HYD Kft. tudományos munkájának és termékeinek nemzetközi ismertsége és elismertsége, ezzel együtt világszerte növekszik a kereslet a csökkentett deutériumtartalmú termékek iránt.

A magyar tudományos felfedezésre épülő hazai és nemzetközi kutatások igazolták, hogy a természetben előforduló nehézhidrogén, a deutérium, meghatározó szerepet tölt be a daganatos és az anyagcsere-betegségek kialakulásában.

A HYD Kft. célja, hogy új partnereket találjon, gyorsítsa termékei fejlesztését és globális terjeszkedését, meghatározó szerepet töltsön be az egészségügyi innovációk terén.

Forrás: HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. / Nemzeti Közleménytár

Leave A Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com